רותם גרובר

רותם גרובר

חומרים וטכניקה: פורצלן ואדמית ביציקה לתבנית, צבענים קרמיים, סבון, תמיסת שמרים ולתת.

בעולם שבו קיימוּת נעשית הכרח, יש צורך להפחית את הצריכה והבזבוז. אחד הפתרונות הוא בן אלפי שנים – תסיסה באמצעות מיקרואורגניזמים. התססה היא מטמורפוזה המאפשרת ליצור מזון ומשקה בעלי תכונות מיוחדות באופן המשלב מדע וקולינריה. We Ferment היא מערכת כלי התססה למטבח הביתי העכשווי, בעלת עיצוב ייחודי המעניקה שפה חזותית מובהקת לכלים המותאמים למלאכתם.